Realistická?
Anotace: jedna ze série starých básní, které jsem nedávno objevila a ani o nich nevím. :)
Matně si vzpomínám
na lásky dávné,
jak cesty k rovinám
nepřežily žádné.
Tak jenom přemýšlím,
co se ve mně pere -
Láska či Nenávist?
Všechno mě sere...
Chtěla jsem všeho moc,
teď nemám nic.
Můžu si za to
jen já, jen já
nejvíc.
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)