Bez Tebe nejsem...
Ty se ptáš, co očekávám
a co Ti za to potom dávám.
Já nechci toho víc,
jen Ti zpívat z plných plic,
cítit vůni slunečnic,
dostat růži plnou mšic
a Ty říkáš,
že mi nedáš nic.
Prozraď mi,
jak dokážeš beze mě žít.
Cožpak Ty mě nechceš mít?
Já bez Tebe nedýchám,
bez Tebe jen usychám.
Za Tebou rychle spěchám,
a bez ustání vzdychám,
zkrátka uvadám.
Přečteno 689x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, pamp_elka, Denael, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)