zabíjíš mě
O poslední polibek zažádám
a zaprosím,obejmi mě
a pak odejdu dřív
než v žalu utopíš mě
než utrápíš mě k smrti
než v očích uvidíš slzy
než ucítím jak mě tvá láska drtí
pak už bude pozdě říci jak moc tě to mrzí
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka
Komentáře (1)
Komentujících (1)