Anotace: Miniaturka. Mám psí dny, několik dní se mnou nic nebude, jsem protivný i sám na sebe.
Kdo platí půjčovné, se ptám.
Snad na to nejsi psavče sám?
Vždyť v jednom místě, v tomtéž čase —
a nemyslím, že káži bludy —,
jen jednu můžeš blažit údy!
Však srdcem né, to už je passé,
když věnovals ho výšinám...
27.02.2010 01:33:00 | Špáďa
Culíka je tady třeba
jinak-běda,běda,běda
posílám jeden k pousmání
pro potřebné je
vždy k mání:-)))
26.02.2010 22:33:00 | CULIKATÁ
Depka, ta bestie
šeredná, skuhravá
ráda si od času
s každým z nás pohrává...
Dávám ST pro povzbuzení mysli i srdce :-)
26.02.2010 22:25:00 | TetaKazi
Tak se koukni do zrcadla
na sebe se usmívej,
pak na sebe mrkni očkem
a hned ti bude hej...
26.02.2010 21:53:00 | Květka Š.