Je to hodně opravdové. Oheň sice vše zničí, ale popel zároveň zem zůrodní, takže lze začít znovu a jistě i lépe.
20.12.2005 18:41:00 | risik
Tohle určitě není pouhé ztvárnění zajímavého nápadu u kávy za sluncem prozářeného dne. Hodně věcí se dá zase napravit - snad i ten "požár založený samotným sadařem" - konec básničky tomu napovídá. Takové "požáry" však i dost bolí...
12.12.2005 18:44:00 | Mourek
Smutný příběh ze života. Vím jak dokáže zamrzet když nám někdo zničí to co nám dalo hodně práce, co jsme milovali. Ale tvá basnička je i o naději a o tom, že se nemáme vzdávat. Hodně mě oslovila. Je krásná. Má co říci
12.12.2005 08:33:00 | Skalnička
Oheň vše spolyká a zničí, jen ruiny a popel zbyde na požářišti. Jen silná osobnost, si řekne navždory osudu, dost, je čas znovu budovat budoucnost...
12.12.2005 08:30:00 | Krtica
věděla jsem že to napíšeš..za sebe i za mne!!
cítíme to stejné..jaždá možná v jiné barvě..ovšem na tom nezáleží..díky cecilko..i mé srdce pláče..a ústa zůstala jen v němé bolesti!!
12.12.2005 08:27:00 | šuměnka