Bez nás a s námi,
odpovědi nejsou k mání,
tančíme ve svém klání,
až hvězdy se smutkem sklání.
...ST
28.02.2010 10:15:00 | Denael
Opona je stěna zábrany
Pod tíhou pravdy nejsou
určené žádné záchrany.
Letím a padám...
Sním a vzdávám
se Tobě bez honoráře na Lásku
..Nejsem Marioneta z provázku....prostě krása ST!!!
28.02.2010 07:19:00 | Acham