V zajetí prvosenky
Anotace: ... dnes jsem se vzbudila SŤASTNÁ...a pak jsem ten sen políbila a šla zas tak nějak ... ŽÍT:-D
Dnešní ráno
bylo šťastné
a já zas byla JÍ
...šťastnou slečnou.
Přišels za mnou
... v noci
a já
ti zas seděla
na klíně
tvářila se
nevinně
a byla JÍ
...šťastnou slečnou.
Na tu chvíli
nekonečnou
byl zas svět
takový
jakým má být.
Všchny
ty ostatní
...chvíle
kdy lehce
rozpustile
laškuji
a tu zas
líbám
vřele
tak ty bych
LÁSKO
směle
rozdala
všem
třeba hned.
Není to můj chtěný svět.
Dnes v noci
ses vrátil zpět.
A já
zas byla JÍ
...šťastnou slečnou.
Pak sen mi vzalo světlo z venku
a bláznům,co tam prvosenku
hledaj kdesi pod sněhem
nezbylo než závidět ...
Přečteno 504x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Anelline from Wonderland, Madanik, drsnosrstej kokršpaněl, Houda, carodejka, Hazentla, Gudula, WAYWARD, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)