Poslouchej
Anotace: Dávat fantazii....
Posílám něhu do dlaní
jemnost labutího peří
lahodnost ranního svítání
srdce srdci
svěří...
políbím polštář láskou dálky
vložím doteků smyslné dárky
poplují časem skromná přání
mít jeden druhého stále rádi
slova-klíčky ke štěstí
představy sladkých neřestí
do nitra vkládám hluboký cit
pod prahem noci spolu žít
a nikdy,nikdy nezranit.
Přečteno 490x
Tipy 41
Poslední tipující: čarodějka07, Antares, Agatka, enigman, modrá..., WhiteSkull, BARBYE, Agniezka, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)