Ve Tvém srdci pramením
'
Od setkání k setkání
jsi stále krásnější,
nejpůvabnější bytost
v zemi vezdejší,
žena žádoucí,
co zaslouží být milována,
v pevném objetí
něžně kolébána.
Utápím se v očích Tvých,
vpíjím se v Tvůj ret,
hlava se mi točí,
krásný je náš svět
a něhou sládne noc,
když ve vůni roztoužené ženy
jsou všechny svody Tvé
bez studu cele obnaženy
mým rtům a dlaním napospas.
Vznášíme se na obláčku bytí
a celý vesmír ukrývá se v nás.
Přepadá mě nekonečný příval něhy,
kdykoliv pod rukama se mi objevíš.
Srdce nahlas buší a Tvá kůže,
hebčí nežli plyš,
teplá je a vábí k polaskání.
Kdo nikdy nemiloval,
o žití nemá zdání.
Voníš mi, lásko, skořicí a jablky!
I cikády venku za okny
závistí právě teď umlkly
v úžasu nad naším souzněním.
Jsem šťasten, ve Tvém srdci pramením.
.
Přečteno 564x
Tipy 50
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Holis, WhiteSkull, sýc, Paulín, Jeněcovevzduchukrásného, Kars, Pevya, modrá..., ilona, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)