Láska
Anotace: podoba lásky? snad...(pro JP)..kéž by vedel..
Uprostřed parketu
v bělostných šatech
s kameny na krku
s červení na rtech.
Na nohou střevíce
naději v dlaních
málo je nejvíce
v hodinách ranních.
Nejistě přechází
dech se jí třese
slunce již vychází
tiše nadechne se,
hlasem pak andělským
rozezní dálky
na světě pozemským
ve vesmíru taky.
Něžnýma očima
v srdci mém tančí
takhle to začíná
takhle to končí.
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (0)