Žádný city
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=buc-P5q5kS4
V srdci zmatek,kde jsem vlastně Já?
Promarněné noci bez souznění, nemáš
mně vůbec rád!
Příští dny jsou hazardem našich citů
Nevěřím na osud z určených triků,jak
si hrát!
Sama a bez pomoci tu hledám čas
Utekl do zapomnění a nedal mi ani
odraz z nás!
Kde mám hledat výhru v lásce ukrytou
Nesnáším prohru nad slovem,nejsi Tou
jedinou!
Vzdálené city nejsou žádný
Jsi otrávený už z mé krásy
jako každý jiný!
V myšlenkách už nehledám Tebe
Ve stínu šeravém halím jen sebe
do hříchu kde je prach!
A tak končím i Já...
Přečteno 412x
Tipy 15
Poslední tipující: Pevya, zelená víla, ilona, enigman, J's .., Bíša, pamp_elka, CULIKATÁ, Kars, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)