Spíš
Anotace: Při svíčce unavena
Spíš... a já
Na řasách ti visím pohledem
a sleduji každý pohyb tvých očí,
Voníš mi každým nádechem
a světlo svíčky kreslí na tvé tváři
mihotavé stíny...
Jenom my dva a nikdo jiný.
Magie okamžiku, kouzlo jedné krásné noci...
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Kett, ilona, CULIKATÁ, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka
Komentáře (4)
Komentujících (4)