snění
Anotace: stačilo mi 5 minut na to, abych Vás začala nesnášet, a pokud to nechcete vrátit, tak se neopovažujte neukázat... It may be quite simple but ...I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is now you're in the world
Zrcadlová síň
Všude odráží
Váš portrét, co visí
Na zdi
A najednou stojíte
Přímo přede mnou.
Nervózně si odhrnuju
Vlasy z čela.
Před Vašima očima
V zrcadlech
Se znepokojivě
Červenám
A moje srdce musí
Slyšet i v Číně.
Sedím uprostřed pokoje
A tiše si broukám
Melodii zakázaného ticha.
Vždyť víte,
Toho při našem prvním
Setkání.
Bylo tak rozpačité.
Posedle hledám důkazy
Toho, že nejste sen
A moc se mi nedaří.
Snad mě naše příští
Setkání na chvíli
vytrhne z toho snění.
Než mě do něj
Váš odchod
Znovu uvrhne.
Come what may
I will love you
Until my dying day.
Přečteno 573x
Tipy 19
Poslední tipující: boruvka175, Maro Deives, Squat_the_world, dandelion-meadow, Giginka, ilona, zelená víla, Psavec, enigman, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)