Jen létat...
Každý den nese naději,
že zítra přijdeš…
že se Tvé oči na mé usmějí,
že mou lásku přijmeš.
Jako víla něžně kráčím
květinovou cestou,
nad zemí se vznáším
ruku v ruce s Tebou…
Nechávám si o Tobě zdát.
Do noci křičím Tvé jméno.
Nejde jinak než milovat
Srdce je z řetězu utrženo…
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, labuť, L. Šebestián Borský, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)