Neklid co nás ničí
Anotace: zázraky se mi nedějí
strach a chvění ze zapomnění
a až tam vkročíš rozbiješ všechno na kusy
až budeš odcházet nezbyde nic,jen prázdnota
zabiješ zbytky nadějí a sny se v srdci zadusí
přesto tě tam neklid táhne, neklid,žal a samota
zázraky ukřižované pózami
nevstanou z mrtvých aby zachránily tvůj svět
stýská se mi, mon Ami
chci tě zpátky, hned
touhy vzplanou se západem
a ráno probudí tě chladem
pro pravdu s hlavou vztyčenou teď jdeš
lásku ní nepřičaruješ
strach a chvění ze zapomnění
hněv a zoufalství ten moment změní
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)