Mám dar..
Mám dar snů, co je mé, z hlavy ven nedám
ve snu se z plazmatu Slunce teď zvedám
plácnu na povrch, ať sun flare vytryskne
miliardou megatun TNT blýskne
- taková energie v erupci proudí
v slunečním větru mé polibky bloudí
protonová bouře za patnáct minut
najde vše živé a nebude minut
nikdo na Zemi, taky biochemie
všech buněčných tkání z povrchu Země
cíl zásah dostane, od Slunce přímý..
co víc říkaj Ti mé vysněné rýmy?
Přečteno 412x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, toužím.jít.dál, Sýkorka07, sophia92, Simísek, modrá..., Psavec, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)