hodinu, 2
Všichni říkaj: ráno
moudřejšího večera
a tak ráno vstávám
a doufám....
a čekám
hodinu, 2
a pořád v sobě cejtím
ten včerejšek
včerejší kecy, včerejší
pivo, včerejší naděje
pořád je to ve mně
a tak čekám
hodinu, 2
A pak ucejtím, že je to
konečně tady:
Vyseru se.
A teprv potom vím,
že začal novej den.
(Mám špinavý ruce,
ale přesto píšu krásný básně.)
Komentáře (0)