Benzín
Znáte to, ne
přijedete k pumpě
šáhnete po tý hadici
a lijete a lijete a lijete
víte, co tím myslím?
jste můj benzín
vaše láska vaše nenávist
já to cejtím
nevím proč
prostě ji cejtím
lejte to do mě
bude víc vohně
lejte to do mě
to přece všichni chceme
víc emocí víc ohně
lejte to do mě
bude nám všem teplej
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Zefi, 6thSun, Skywalker, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)