...Zůstaneš
Anotace: Kdosi mi řekl, že vyznávat city je slabota.. Nemyslím si.. Možná proto, to skončilo...
Na leknínu sedím a tiše pláču
…
Na malym obláčku houpu se
Železná koule smutku stahuje mě
Ke dnu…
Do pekla
Tam..
Kde budu bez
/rýmu světla/
Sedím a v mysli skáču
Přes zeď vzpomínek
Kde…
i ten plamínek zhas...
Sedím si na leknínu
A zlatá rybka nabízí mi tři přání
Mám jen jedno
Zapomenout…
Probudit se se svítáním
A říct…
Už netrápí mě nic
….
A v tom rybka uplavala…
Přečteno 490x
Tipy 12
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, anaH, CULIKATÁ, labuť, Ejí, enigman, modrá..., Markéta Hl., Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)