Láska???
Anotace: ne, bylo to něco jiného
Ta krása co z vás vane
ten démon v pozadí
ta láska co vždy zklame
vaši nitro prozradí
vaše oči a to vše kolem
mlčení a slova mezi řádky
hadí pohled za tím stolem
a slova z neprůhledné látky
nesou strach ta slova hadí
vyžeňte tu mrchu v sobě
všem lidem to už vadí
pýchu zahrabejte v hrobě
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)