Zatančím
Anotace: Hudba, Tanec, Slova - přidej se.
Zatančím, plamínku
budeš mým rytmem
vítr milencem
Mé rudé rty nikdo nedostane
Nejdřív v tobě spálím
oči svých lásek, plamínku
a dám ti slzu
pověs ji na nebe, modli se k ní
větší dar nedostaneš
Zahřej mě
a dívej se, jak se svlékám
Přečteno 664x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)