Navždy chci tě mít
Jsem sám
život teskně ubíjí mé zduřelé představy.
Jsem sám a mám obavy.
Víc než sil hledím si tebe
jsi moje závislost
jsi moje ctnost.
Stále tě vidím v pozadí
na každém denním obraze
ať ladí nebo neladí
jsi mozajkou i v podlaze.
Jsi zármutkem mého srdce
které touží po tvém objetí
jsi vlna, která nese
radost nebo dojetí
vždy když tě vidím.
Jsi nekonečná poušť
s oázou uprostřed
jsi prst co mačká spoušť
a já jsem naodstřel
tvým temperamentem.
Jsi vůně jarních květů
v rozbřesku tepla slunce
jsi dotek hlasů pěvců
co rozdrcuje smutek.
Jsi prostě moje zlatíčko
láska z mých všech zrození
snad mohu šeptnout maličko
navždy chci tě mít.
Přečteno 910x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, DeathDorothy, JakubS8, Bíša, zelená víla, modrá..., labuť, CULIKATÁ, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)