t o b y c h c h t ě l
Anotace: pondělí je na hovno jako celej tenhle tejden
chci ze vožrat jak dobytek a zhulit se a kouřit cigáro od cigára
chci aby někdo napsal, večer se dem opít, zapít žal
to bych všechno chtěl
nasrat vám všem, jen pít a pít a pít
nasrat
chci jen pít a pít a pít
Komentáře (2)
Komentujících (2)