Krb
Do korun stromů
se zapletla láska
ohen v krbu
tiše praská.
Naše těla září
ve stínu ohně
naše vášen sílí
už docházíme k cíli.
Ach je to krásné
od začátků
až do konce
naše dvě těla
je prostě skvělá.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Javavia, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (4)