Duševní onanie..
Když den ztratil svůj glanc,
ani fialové tahy štětcem
nebyly perfektní.
Hyeny skryly se pod kobercem.
Když touha viník byla,
v srdci strereotyp hrála
má kaštanová dáma.
Střípek stěstí zbyl, ach bezmála.
Marnost karty rozdala,
má srdcová z rukávu esa.
Ta má bláhovost blázna,
Láskou víc už nezaplesá.
Přečteno 841x
Tipy 21
Poslední tipující: Hloupá Květinka, ziriant, divoska_jaja, Agniezka, carodejka, jedam, Bíša, PPetrushka, Psavec, LeeF, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)