Jak v horkém šálku čaje
Anotace: Láska je to největší štěstí i největší trápení
Jak v horkém šálku čaje
bílý cukr taje
v mém objetí se rozpouštíš
jak maják, co na útesu bliká
si mé srdce na samotu zvyká
když mě opouštíš
Jak ovocný dort s polevou
na zralé třešně Tvé rty zvou
když líbáš
jak sněhová vločka uprostřed léta
bloudím někde na konci světa
když se skrýváš
Jak na moři lžička medu
jak na poušti kostka ledu
mě svádíš
jak krvavé rány zasypané solí
má duše trápí se a bolí
když zradíš
Jak šampón z mléka
Tvá ruka po mně stéká
když hladíš
Tebe nenahradí láska nová
jen slzy nahrazují slova
když mi scházíš...
Přečteno 373x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Myrja, Psavec, labuť, danav, adida, Javavia, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (5)
Komentujících (5)