Čas
Čas je pomněnka barev
když prší je na dně
Utíká a vzdaluje se
Nečeká a miluje se
s vteřinou...pro jinou
s hrdostí...s něžností
s Tebou... a beze Mne
Kdo z nás ho doběhne?
Ztracená vteřina
Uřvaná v peřinách
Slzavé údolí...
Bolavé období..
Kdo mi na to odpoví?
Že čas se už nevrátí
Že mně nikdo nechrání
Že marně volám
Že strašně moc...DOUFÁM.
Hodinář už zavřel krám
a Já...Tu čekám dál....
Přečteno 501x
Tipy 17
Poslední tipující: Krahujec, Niky88, Druell, zelená víla, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, labuť, enigman, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)