I
Anotace: po dlouhé době pokus o sonet...
Uprostřed léta v horké noci
listy si šeptají ve vánku
a láska čaruje svojí mocí
hladí nás vůní heřmánku
zástupem jabloní kráčíme pomalu
cvrčci si zpívají zvesela
vítr si vypůjčil píšťalu
já držím za ruku anděla
anděla s očima v odstínu studánek
který se ke mně snesl až z nebe
nádhernou princeznu z proslulých pohádek
to všechno vidím když spatřím Tebe
vidím to všechno a ještě více
jsi moje jitřenka i moje večernice.
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, ilona, Marfuša, Psavec, labuť, CULIKATÁ, kaaamiiii, Elza511
Komentáře (6)
Komentujících (5)