Pocitovka
Polibky zaseté pod kůži,
doteky vtisknuté do úžin,
jemnost navzdory erozím,
nuda v náručí nehrozí.
Odchýleni od normálu
rozezvučet katedrálu,
stesky zavřít do futrálu,
ještě prosím nezpomaluj.
Přísahat na život s prožitky,
najít ty správné výhybky,
sednout si chvilku vedle cesty,
potěšit Tebe smyslem šestým.
Přečteno 438x
Tipy 41
Poslední tipující: Holis, vodnař, poustevník Jirka, s.e.n, kuskus pruhovaná, WhiteSkull, divoska_jaja, Labanda, Bíša, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)