Odejdi...
Jsem vlajkonošem
bez vlajky
jen cáry mám
z kovové kazajky
do očí slunce
zlacených dun
hladovou pouští
hraje z tvých strun
na duši písek
vrazi jsou bosí
záblesky lásek
polibek rosy
bodni mě nocí
rezavým mečem
naposled
budu ti vděčen
odejdi nahá
mlhavým ránem
proklej mě touhou
nejsem tvým pánem
do očí dýkou
nenávist vbodni
stejně mě ztrácíš
minutou po dni
Přečteno 361x
Tipy 41
Poslední tipující: Sweet KiWi, Divoženka1, Tanzania, floreciente, lampicka, Nussichoco, Zefi, Jana M., Koza, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)