Zamčená
Chci spát v proměnách
Snít o změnách, co
mám v sobě vryté.
Chci prosit Anděla
O trošku té záře
nade mnou skryté.
Chci se zbavit chtíče
Zavřeš je tiše pod
zámek s heslem.
....S'agapo....
Pak zahodíš někam klíček
z okna do tmavých uliček
S nápisem ..Nepřístupno..
Až budeš mít cestu kolem
zabloudíš sem ,už jen slovem
....S'agapo... a Sbohem...
Přečteno 524x
Tipy 21
Poslední tipující: jedam, danav, hašlerka, Bíša, Psavec, Larey, enigman, CULIKATÁ, WhiteSkull, Niky88, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)