Anotace: jaj..
ten závěr je síla protože imho jej lze preložit různě
"Miluji Tě
a na shledanou"
"Miluji Te
sbohem" (nebo s Bohem?)
"Miluji Tě,
měj se fajn"
nejvíc se mi pozdáva první varianta :-)
05.03.2010 13:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba