Anotace: já vím, že naše láska i přes ty bolesti vytrvá a nikdy už spolem nebudem a vim že ti chybim
Existují výjimky, kdy si člověk mnohé uvědomí a pak to vydrží, ale spíše je to o tem, že člověk hledá způsob, jak si druhého udržet... mnohdá se pak ale nic nesplní, nic z teho, co slibuje... smutné a bolavé je to všecko o to víc.
08.03.2010 09:28:00 | NikitaNikaT.