Více než dvacet...
Celá se třesu.
Ty mi líčíš svůj svůdný život
Casanovy
plný vášně a děsu
o ní...
o nich...
Kolik jich bylo?
Nevím, kdo jsi.
Ty a nebo někdo nový
z Keplerovy supernovy?
Chci pravdu ale nevím..
zda-li ji snesu.
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, ilona, CULIKATÁ, Bíša, Květka Š., enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)