Bejvalý lásky
představuju si
jak na to skočíme
jak za starejch časů
a protože toho o sobě
víme tolik
nebudem si nic slibovat
nic si namlouvat
a pak se teda potkáme
a kecáme
chvilku
aspoň se mi to tak zdá
a pak už není víc
co si říct
potichu se rozejdem
a mě napadne
že mi to vlastně stačí
že šukání by mělo
zůstat velkým neznámým
že šukání není
hraním na jistotu
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., WAYWARD, betmen71
Komentáře (3)
Komentujících (3)