pro tebe
Moje srdíčko si s tebou lásku přeje ,
protože když tě vidím krásně mi u něj hřeje ,
když jsem s tebou mám pocity krásný ,
a že jsem zamilovanej to je mi jasný ,
nechci už trpět a jenom si lhát ,
chtěl bych tě vidět jenom se smát ,
náš společný vztah myslím opravdu vážně ,
měl by nádech romantiky a hodně vášně ......
Přečteno 659x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, betmen71
Komentáře (0)