Tančím vůně mechů
Anotace: tiché vzpomínky na krásné chvíle
na vzpomínky žárlím
a tančím vůně mechů
pod bělostným sněhem
kde zapadlá je minulost
rozplynulá v mlze
zvolna tančím...
do dní které byly
tají vločky na šatech
ve kterých jsme přišli
spolu kdysi lásko
asi jen bůh ví
proč něžná slova
znovu posílám
po proudu tmy
v lahvích džinů
tak zbytečně
venku tanec stínů
rty nad hranou sklenic
kde oheň plápolal
a teplo lákalo
asi jen bůh ví
proč mé prsty hladí
tvůj obrázek
a ty se nebráníš
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Psavec, Javavia, CULIKATÁ, WAYWARD, betmen71, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)