Vyznání
V noci se mi jevíš ze sna.
Ve dne zase přemýšlím,
jak bylo by to krásné s tebou,
jen jak ti to říct.
Pořád bych ti dokola,
říkal o tvé kráse,
že se krásně usmíváš,
a že mi srdce skáče.
Nemáš ani ponětí,
o pravosti mých slov
ze srdce mi vychází
teď víš dobře proč.
Přečteno 562x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, Zorenka Ježková, ilona, CULIKATÁ, betmen71, sindy
Komentáře (1)
Komentujících (1)