Tajuplný ostrov
Snad někde najdem místo...čas
možná někde blízko...v nás
kde budem jenom já a ty
jak balón Julese Verna, na pustý ostrov zavátý
Nahá v písku, v tichu rán
budu Tvým tělem přikován
V poledním stínu skalních stěn
pak Tvými ústy umlčen
Večer, oděná v závoji z kokosových dýmů
se pomalu prolíbám až k Tvému klínu
Nebudem cítit žádnou vinu
Snad někde najdem místo...čas
kde dáš mi ochutnat doušek, ze svých krás
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Elza511, betmen71, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)