víš někdy člověk nenajde odpověď a i když hluboko je to zakořeněno,čas překrývá tyhle rány a jednou se stane zázrak a najdeš jiný směr a změní to pohled na bolest,zklamání...
12.02.2019 19:49:56 | Danger
Děkuji za komentář, je to tak, připomněl jsi mi,jak jsem ráda, že on odešel a otevřel dveře dalšímu, mnohem lepšímu, mému muži, který je báječný, je dobré připomenout si to špatné, uvědomíme si, že to muselo být, abychom se poučili a byli lepšími lidmi. A hlavně jsem nesmírně ráda, že občas napíšeš, protože mám pocit, že PAN BOŽSKÝ opravdu existuje :-) Děkuji a hezký den přeji.
13.02.2019 09:12:03 | Niky88