Vůbec netušíš
Vůbec netušíš,
jak to bolí.
když lásku udusíš,
bez šance, že se zhojí.
Nechápeš srdce,
co krvácí pro tebe.
Ublížils hořce,
a co když ona to nesvede?
Nebude chtít dál,
nenávidět tvůj úsměv,
protože jí vlastní vzal.
Je jiná než vypadá,
je jiná, než by sis přál.
Přečteno 412x
Tipy 20
Poslední tipující: Ledová víla, UCET KE ZRUSENI, ilona, Alasea, Giginka, Psavec, hašlerka, Zefi, zelená víla, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)