ST! je za obsah, kterému velmi dobře rozumím... najít sílu a odvahu, musí najít každý z nás a vím, moc dobře znám, jak těžké je udělat ten prvý krok, ale věř mi, jak se jednou rozdejš, ty další kroky, ač s těžkostí, přesto půjdou o něco maličko lépe. A až dondeš na konec teho, čeho máš... uleví se Ti svým způsobem, aj když to zpočátku tak vypadat nebude a ty to budeš cítit třebas jináč... všecko má svůj čas..
07.03.2010 19:16:00 | NikitaNikaT.