Anotace: Po dlouhé době...a musím přiznat, že píši čím dál tím divnější básničky...nezdá se vám?I přesto krásné čtení-- =)
je to krásné a né divné ST ST a ještě jedno škoda že jde jen jedno dát ;-)
11.03.2010 03:37:00 | Labanda
Giginka...napsala jsi to úžasně, i když láska někdy bolí,věř že vždycky za to stojí.
mě se líbí moc tento závěrečný verš.
Láska je prý slovo,
které často slýchám,
však není ji rovno,
jen pro ni dýchám
10.03.2010 14:25:00 | carodejka