..a já za tebou
Anotace: prostě..je to tak!
Vlna za vlnou
noha za nohou
světlo za světlem
vítr za větrem
mlha za mlhou
něha za něhou
slovo za slovem
právo za právem
vůně za vůní
a pán za paní.
Vločka za vločkou
kocour za kočkou
touha za touhou
a já za tebou!
Přečteno 596x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Houda, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)