PŘESTAŇ KŘIČET
Anotace: ...o tom, že láska není postel.
***
Přestaň křičet o lásce
šeptej slovo mlč
já poznám jestli miluješ
doveď si mě na chatrč
tam vykřeš oheň z kamínků
pros lesní pramen o vodu
uvař mi čaj z heřmánků
dokaž že jsi muž … už
v kleče chvojí rozprostři
poposkládej mech
já složím tělo na záda
popotajím dech
ty lehni vedle na hlínu
ruku v mou mi dej
dívej se jak usínám
své sny si jenom přej
když slunce ráno nezaspí
ty v očích touhu máš
mech je zvlhlý rozkoší
vím ... trošku už mě znáš
tak zamlč slova o lásce
teď hlavu v klín mi dej
řekni pssst … jen zašeptej
tiše zdrávas den
ten končí spánkem unaven
zas rozprostírá sny
však ty jsi stále připraven
brouzdat se mnou pro klestí
já spěchám ať se vrátíme
a ohněm šlehne žár
do krbu jen přiložíš
víš … celou už mě máš
***
Přečteno 458x
Tipy 57
Poslední tipující: Jahudka167, PIPSQUEAK, ir.is, enigman, Markéta G., Juraj Hrom, Lorraine, Simísek, Holis, modrá..., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)