Anotace: Jen to nejlepší mínění..láska na první pohled,těžko. Je těžké zamilovat si mě. :)
tak jsem se vrátil, je opravdu pěkná, klidně bych dal zase st, ale stroj mne odmítá!
10.04.2010 20:36:00 | Zasr. romantik
Fajn..je dobrý mít se rád..pak můžem milovat i ty ostatní...dobře napsaná zpověď ST!
08.03.2010 09:27:00 | xoxoxo
Rogere, tak ty jsi mi pad' do oka. Co s tím budeme dělat? Kolik mi můžeš půjčit? ;-)
07.03.2010 22:19:00 | Zasr. romantik