Poznání
Anotace: Mít tak rád chyby toho druhého,láska by mnohdy vypadala jinak..
Podlehl jsem lásce, podlehl jsem uvěření
že se na té krásce, s léty nic nezmění
přišly chvíle dešťů, chvíle rozchodů
a já Ti nehodil záchranný kruh na vodu
Balíš si věci, odcházíš ke dveřím
vracíš mi klíče a já stále nevěřím
možná je to naposledy, co Tě vidím
neřeknu promiň, neřeknu, jak se stydím...
Je to dlouho, co jsi odešla, Tvá postel je stále prázdná
a v zrcadle vidím před sebou jen odraz starého blázna
blázna, který nepoznal pravou cenu lásky
který se nenaučil milovat všechny Tvoje vrásky
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)