Láska
Láska je dar z porcelánu,
pevněji uchopím-zraním se střepinami,
pak pokouším zalepit bolavou ránu
AMORE, zůstaneš s námi?
V rukách dnes držím keramické vázy,
jen krátkou chvíli zůstanou celé,
neměl jsi pec a nastaly mrazy-
AMORE,zachraň srdce vřelé!
Láska je dar,pohrdnu jím,
budu se potýkat s puklinami,
odstrčím porcelán o kterém vím,
AMORE! co bude s námi?
Každého láska je dóza malovaná,
plním ji a prosím,ať přeteče
co je mi po střepu,
chci být milovaná
AMORE! střel,než další rok uteče!
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Jakub Lasak, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, WhiteSkull, Bíša, Giginka
Komentáře (3)
Komentujících (3)