Už zase skáču přes kaluže
'
Už zase skáču přes kaluže,
s Tebou jsem chytil druhý dech,
spolu teď dlíme na stejné straně louže
chráněni před deštěm ve skrytu lesku střech.
Můj svět se nově zrodil z trosek,
svůdný tak jako za mlada,
jen obejdu se bez žužu a Rubikových kostek,
láká mě Tvá rajská zahrada.
Chci s Tebou šlechtit plané růže,
pít ze studánky vodu perlivou,
dotýkat se Tvojí hebké kůže,
je teplá a moc má léčivou.
Naše láska se krajinou snů vznáší,
po okraj plní štěstím naše dlaně,
sklízíme úrodu svých tužeb a nové stále raší,
tak o ně pečujme, ať nevyrostou planě.
.
Přečteno 484x
Tipy 42
Poslední tipující: Dota Slunská, střelkyně1, Juan Francesco de Faro, Holis, BARBYE, Tygropes, WhiteSkull, TetaKazi, Kars, Taog, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)