Sny o lásce
***
Všude se mi pářou švy
a zůstávám nahá
když řekneš mi
že veškeré sny
zdají se ti o mě
dokážu rázem ve dne snít
slyšet rajskou hudbu
jen tvou tvář před sebou mít
slunce se jako diamant třpytí
ozářilo mi zcela zrak
už vím proč láska je slepá
a každý po ní tolik dychtí
neboť přináší pocit euforie
černá s bílou se hádá
zda-li má býti šedá
snad opera či symfonie...?
***
Přečteno 548x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, janewe, Juraj Hrom, sophia92, hašlerka, Psavec, modrá..., Skalsky Pavel, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)